LIVRAREA COMENZILOR

Modalitati de livrare pentru produsele klum.ro

Livrare prin curier

Toate produsele comandate prin intermediul magazinului klum.ro se livreaza prin serviciile de curierat furnizate de catre SameDay.

Taxe livrare

Livrare prin curier

Taxa de livrare este in valoare de 20 RON pentru comenzi mai mici de 250 RON. Pentru toate comenzile care depasesc suma de 300 RON transportul este suportat de catre klum.ro.

Taxa procesare ramburs

Se percepe o taxa in valoare de 5 RON pentru procesarea ramburs. Aceasta taxa este aplicata de catre furnizorul de transport catre KLUM SERVICES INTERNATIONAL SRL. Pentru platiile cu cardul aceasta taxa nu se aplica.

Temene de livrare

Livrare prin curier

Coletele se ridica catre curier pana la ora 16:00 (Luni – Vineri). Orice comanda submisa dupa aceasta ora o sa fie prelucrata in ziua urmatoare.

Termenul de livrare pentru produsele comandate pe klum.ro este cuprins intre 1-3 zile lucratoare pentru produsele aflate in stoc. Este posibil ca produsele dvs. sa ajunga si mai devreme in cazul in care producatorul are posibilitatea de a efectua comanda mai rapid. In acest context, echipa klum.ro o sa va anunte telefonic sau prin orice mijloc de comunicare online.

Odata ce AWB-ul este printat, cumparatorul este informat cu privire la acesta.

Urmarirea comenzii se poate face utilizand soft-ul pus la dispozitie de catre curier aici.